DOMOVINSKI POKRET Prva podružnica osnovana u Bjelovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Bjelovaru je osnovana prva županijska Podružnica Domovinskog pokreta, kojoj je na čelo izabrana Dubravka Dragašević. Osnivačkoj skupštini nazočili su čelni ljudi stranke, među kojima i predsjednik Miroslav Škoro koji se pohvalio činjenicom da Domovinski pokret na terenu ima već 119 organizacija.

-Ovo nam je prva županijska organizacija. U doba epidemiološke krize važno nam je bilo ustrojiti što kvalitetniju terensku infrastrukturu Domovinskog pokreta i ako bude sreće i Božjeg blagoslova, županijske organizacije ustrojit ćemo po cijeloj Hrvatskoj – najavio je Škoro.

Predsjednica Podružnice Dubravka Dragašević istaknula je kako Domovinski pokret već ima dobre temelje u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

-Imamo osnovanih devet ogranaka i dalje radimo na tome. Važno nam je napraviti infrastrukturu da imamo što bolje članstvo te da se možemo pripremiti za nadolazeće lokalne izbore – istaknula je Dragašević. Uz nju, Predsjedništvo bjelovarsko-bilogorske podružnice čine Davorka Bačeković-Mitrović, Željko Kudeljka, Marin Deškin, Hana Malina, Ivana Bauk Marinić te Mateo Horvat, dok je za rizničara izabran Darko Štivan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!