PREKINULI NEGATIVAN NIZ Novi trener iz samoizolacije “dignuo” Kesizupce

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR /VINKOVCI – Kesizupci su napokon prekinuli negativan niz koji ih je pratio u posljednje vrijeme. Pobjedom protiv Spačve iz Vinkovaca uzeli su dva boda i vratili vjeru u sebe i svoje igračke sposobnosti. Rezultatom 25:29 posebno je zadovoljan i novi trener RK Bjelovar Josip Pećina, koji je, unatoč samoizolaciji u kojoj se zatekao, itekako dobro znao motivirati igrače.

-Imali smo puno kontakata putem mobitela i društvenih mreža zahvaljujući čemu su igrači imali priliku čuti motivacijske govore. Moji pomoćnici i ja neprestano smo bili u kontaktu, što će i ubuduće biti pravilo i za sve druge utakmice, tako da moram reći kako sam jako zadovoljan što su dečki ispoštovali sve što smo dogovorili za tu utakmicu i to je najzad rezultiralo s dva nova boda koja smo osvojili – kazao je trener Pećina dodavši kako im je ova pobjeda i psihološki bila važna. Odmora nema jer se Pećina, zajedno sa svojim timom, već priprema za subotnju utakmicu protiv Sesveta.

-Oni su jedan od lidera prvenstva, no na domaćem parketu nikome ne priznam da je favorit osim nas, tako da idemo po dva nova boda, nema nam druge – zaključio je trener.

Budući da je do kraja tjedna u samoizolaciji, Pećina neće biti niti na ovoj utakmici, no nimalo ne sumnja u svoju momčad koja je pokazala da se može izdići kada je to najpotrebnije.

-Za dalje ne znam još točno kakav je raspored, ali po regularnom rasporedu imamo još dvije utakmice. Vjerujem da ćemo morati nadoknađivati dva odgođena kola protiv Umaga i Gorice, no te su obje utakmice u Bjelovaru pa sam uvjeren da će to sve dobro završiti – optimističan je Pećina.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!