COVID-19 Brojka novozaraženih je troznamenkasta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U posljednja 24 sata je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno 116 novih slučajeva koronavirusa. 69 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, 10 novozaraženih s područja je Čazme, 6 novozaraženih s područja je općine Rovišće, po 4 novozaražene osobe s područja su grada Garešnice i općina Kapela i Ivanska, po 3 novozaražene osobe s područja su grada Grubišnog Polja i općine Veliki Grđevac, po 2 novozaražene osobe s područja su grada Daruvara i općina Štefanje, Velika Pisanica i Veliko Trojstvo, dok je po 1 novozaražena osoba s područja općina Hercegovac, Berek, Končanica, Nova Rača i Dežanovac.
Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno su na liječenju 32 pacijenata oboljela od koronavirusa, od kojih je njih 6 na respiratoru.
U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 1669 osoba.
Pozivamo naše građane da budu odgovorni i nose medicinske ili zaštitne maske, drže distancu, peru ruke te da se pridržavaju svih propisanim nužnih epidemioloških mjera. Čuvajmo time svoje zdravlje, zdravlje svojih bližnjih, ali i šire zajednice, navodi se u županijskom priopćenju.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!