OBNOVA U virovitičkom Dječjem vrtiću ‘Cvrčak’ uređen podrum

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VIROVITICA – U Dječjem vrtiću Cvrčak Virovitica i dalje vlada radna atmosfera. Nakon što je 2018. i 2019. godine završena energetska obnova 2, 3 i 4 u ukupnoj vrijednosti od 11,5 milijuna kuna, ljetos je postavljena i nova sigurnosna ograda oko vrtića u Pejačevićevoj ulici te su završeni radovi lakiranja podova i krečenja kompletnih prostorija za dječji boravak u zgradi 5. Grad Virovitica ovih je dana uredio i podrumski prostor vrtića koji je bio uništen uslijed poplave.
U podrumu je promijenjen kompletan pod, podloge te su okrečene sve podrumske prostorije, a investicija je vrijedna 60 tisuća kuna. Ove prostorije koristit će naši mališani za sportske aktivnosti i ples, ali i karatisti Karate kluba Virovitica – rekla je ravnateljica Vrtića Sandra Moslavac.
Novouređene prostorije obišao je i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.
Uređenjem ovih prostorija dobili smo još jedan adekvatan prostor za rekreativne aktivnosti u zimskim mjesecima, ali i ljetnim zbog hladovine i ugodne temperature u podrumskom prostoru. Nadamo se da će biti u funkciji 365 dana u godini – rekao je gradonačelnik Kirin.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!