REKONSTRUKCIJA Pojedini općinski projekti gotovi do kraja godine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

SIRAČ – I dalje teku radovi na rekonstrukciji Hrvatskog doma u Siraču. Riječ je o radovima koji se obavljaju u fazama. Kako to sve izgleda, pojašnjava načelnik Branimir Miler.
– Jedna faza je bila garderoba što smo završili. Zatim smo imali ventilaciju koja je trenutno u tijeku, a i popularna je zbog korone, ventilacija vrijedi oko 400 tisuća kuna. Kompletno smo u Hrvatski dom investirali oko 800 tisuća kuna – rekao je Miler.
Načelnik Branimir Miler
Ostalo je kino koje je u sklopu Hrvatskog doma, a vrijednost tog uređenje prelazi milijun kuna. Radovi su pri kraju, a trenutno se postavlja fasada, napomenuo je Miler i dodao kako još ostaje postavljanje tende čime bi ovaj projekt, čija se ukupna vrijednost penje na tri i pol milijuna kuna trebao biti u potpunosti završen. Načelnik je pojasnio i kako teče izgradnja mrtvačnica na području općine.
– Mrtvačnica u Miljanovcu je pred krovom. Iako je već trebala biti gotova, očekujem da će biti do kraja godine. Za nju smo dobili od Ministarstva graditeljstva 100 tisuća kuna, ukupno košta 357 tisuća što znači da je ostatak iznosa plaćen našim sredstvima – ističe Miler.
Izgradnjom te mrtvačnice, sva aktivna groblja na području Općine, ima ih deset, imat će pripadajuće mrtvačnice.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!