STIGAO TEK DIO Čeka se obrada gotovo dvije stotine uzetih briseva

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U posljednja 24 sata na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 64 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a za 197 testiranih osoba nalazi se još očekuju.
28 novozaraženih osoba s područja je grada Daruvara, 11 novozaraženih s područja je grada Garešnice, devet novozaraženih s područja je grada Bjelovara, pet novozaraženih s područja je grada Grubišnog Polja, po tri novozaražene osobe s područja su općina Hercegovac i Veliki Grđevac, dvije novozaraženih s područja je grada Čazme, a po jedna novozaražena osoba s područja je općina Končanica, Berek i Dežanovac.
13 novozaraženih osoba s područja grada Daruvara vezano je uz jedan Dom za starije i nemoćne.
Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno su na liječenju 32  pacijenata oboljela od koronavirusa, od kojih je njih šest na respiratoru.
U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 1753 osobe.
-Pozivamo naše građane da budu odgovorni i nose medicinske ili zaštitne maske, drže distancu, peru ruke te da se pridržavaju svih propisanim nužnih epidemioloških mjera. Čuvajmo time svoje zdravlje, zdravlje svojih bližnjih, ali i šire zajednice, apeliraju iz Stožera na građane.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!