DARUVARSKE RAZGLEDNICE Tko kaže da nema turističkih aktivnosti?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Jedna lijepa priča stiže nam iz Turističke zajednice Daruvar – Papuk. Naime, iako zbog epidemiološke situacije nema previše posjeta, razgledavanja i organiziranih aktivnosti kojima se inače bave turističke zajednice, zaposlenici one daruvarske ipak su pronašli način kako doprijeti do svojih korisnika. Osmislili su projekt naziva Daruvarske razglednice.
Foto: Autor Damir Bakarić
– Došli smo na ideju da napravimo novu rubriku – Daruvarska razglednica. Točnije, ideja je da predstavljamo i lokalitete i priče i zanimljivosti s područja grada Daruvara, upoznamo ljude s porijeklom imena grada Daruvara, obitelji Janković, dvorca pa do ostalih lokaliteta i zanimljivosti – rekla je direktorica TZ Ivana Plažanin Vuković.
Ideja se tokom vremena razvijala, mijenjala i dobivala novu dimenziju, od audio zapisa nastajali su video zapisi, a dosad je realizirano više od deset Daruvarskih razglednica.
– Zajedno s našim vodičima, napravljeno je već 11 Daruvarskih razglednica koje budu svake druge srijede u audio programu naše emisije, a video razglednica bude promovirana na našem Facebook profilu. Sve one su pohranjene i na našoj internet stranici kako bi ih gosti i naši sugrađani mogli pogledati u bilo koje vrijeme – kaže Plažanin Vuković.
Valja napomenuti kako se cijela ekipa tokom snimanja dobro i zabavila, no njihovim idejama tu nije kraj. U planu su već neke nove razglednice, čak i dvojezične. A sve s ciljem da privuku što veći broj posjetitelja. U svakom slučaju, na dobrom su putu jer je posjećenost zasad odlična, potvrdila je direktorica Plažanin Vuković. (M. Čapo)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!