PUKNUO GLAVNI CJEVOVOD Vatrogasno vozilo propalo u cestu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U bjelovarskim Zvijercima je noćas došlo do puknuća vodovodne cijevi zbog čega je dio objekata tamošnjih stanovnika poplavljen. Na intervenciju su odmah izašli bjelovarski vatrogasci, ali su se odmah i sami našli u nezavidnoj situaciji, kaže zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Bjelovar, Davor Đalog.

-Na samom mjestu prilikom rada na intervenciji u jednom trenutku došlo je do otvaranja rupe na cesti i propadanja vozila, najvjerojatnije zbog ispiranja tla ispod asfalta uslijed puknuća cijevi – kaže Đalog.
Srećom, nitko od vatrogasaca nije ozlijeđen, ali je zbog rupe u cesti promet na tom dijelu grada otežan.
-Zbog sanacije kolnika, od noćas je zatvoren dio kolnika u Zvijercima, od raskrižja s Ulicom Josipa Runjanina do raskrižja s Ulicom Kamila Kolba – kaže Maja Barbir Grubić iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

U tijeku je izvlačenje vozila, a samo puknuće cijevi moraju sanirati Vodne usluge. Predsjednik Uprave te tvrtke Ivan Ivančić objasnio je kako se dogodila havarija na glavnom dovodnom cjevovodu od vodocrpilišta do ulaza u grad. Takve se situacije događaju otprilike jednom mjesečno i naše ih ekipe brzo rješavaju. U ovom slučaju do puknuća je došlo u gradu pa je situacija malo složnija, s obzirom na promet. Međutim, ekipe su reagirale promptno, izašle na teren, zatvorile dovod, osigurale snabdijevanje grada vodom iz alternativnih pravaca, a sanacija je u tijeku – kazao je Ivančić.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!