GESTA ZA PAMĆENJE Lonia isplatila božićnice od 1500 kuna i brojne nagrade

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KUTINA- Grupa Lonia, tvrtka s tradicijom duljom od 60 godina, je svim zaposlenicima Lonia trgovine, Gradske pekare i Podravskog mlina, njih 1400, na početku ovog mjeseca isplatila božićnice u visini od 1500 kuna. U priopćenju Grupe ističe se kako na taj način svojim zaposlenicima žele zahvaliti jer u izvanrednim okolnostima ulažu dodatni trud.

-Riječ je o predanom radu, požrtvovnosti i nastojanju da sve bude sukladno epidemiološkim mjerama koje su propisane – ističu u Lonia Grupi.

Uz posebnu zahvalnost požrtvovnim i hrabrim trgovcima, dodano naglašavaju da je poslovanje u više od 300 prodavaonica nesmetano funkcioniralo tijekom cijele ove izazovne godine, a naročito nakon potresa i tijekom najstrožih epidemioloških mjera.

-Kao i svake godine, uz isplatu božićnica, dodatno se nagrađuje 10 najboljih trgovaca. Nagradu u vrijednosti 2.000 kn dobit će po jedan trgovac iz svake regije, a najbolji među njima 5.000 kn. Posebnu pažnju u ovo predblagdansko vrijeme ususret Svetom Nikoli, uprava je posvetila najmlađim članovima obitelji djelatnika, kojima je osigurala 600,00 kn po djetetu – stoji u službenom priopćenju.

Nisu zaboravili niti svoje najvjernije kolege, pa već tradicionalno Lonia nagrađuje „jubilarce“, ovisno o godinama staža provedenih u nekoj od tvrtki iz Grupe Lonia.

Nastojanja da prodavači budu zadovoljni te želju da djelatnike nagrade za njihov  trud i postignute rezultate, sve isplate u 2020., uključujući i uskrsnicu, osigurali su stalni prosječni mjesečni neto primitak za sve zaposlene u trgovini koji ove godine premašuje 5.000 kn.

Osim zaposlenika, ovog prosinca mislilo se i na kupce. U organizaciji grupacije Ultra gros čija je Lonia članica, organizirana je nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi kupci u Lonia prodavaonicama. Nagrada je električni Mini Cooper.

-Sve nagrade za nagradne igre, proizvodi su koje su osigurali dobavljači. Rezultat je to odlične suradnje sa svim dobavljačima bez čije podrške ne bi bilo moguće osigurati nesmetanu opskrbu Lonia prodavaonica tijekom ove nezapamćene COVID-19 krize koja je obilježila 2020. godinu. Tradicionalno orijentirana, uvijek spremna okrenuti se domaćim hrvatskim proizvođačima i proizvodima, Lonia rado surađuje s više od 50 domaćih OPG-ova. Cjenovno je uvijek prihvatljiva, a iznimno dobro pozicionirana kada je riječ o poznatim svjetskim robnim markama na policama. Njegujući partnerski odnos s dobavljačima stvara čvrst temelj u portfelju i nameće se kao prvi izbor u regiji u kojoj se nalaze S pozitivnim stavom, dobrom suradnjom i potporom zaposlenicima, vjerujemo i nadamo se da će i dalje biti primjer pozitivnog poslovanja. U tom nastojanju želimo da 2021. svima bude sretnija i uspješnija. Uz čestitku svim svojim kupcima, djelatnicima i poslovnim partnerima Lonia svima   želi sretan i blagoslovljen Božić. Uvijek uz vas! – poručuju iz Lonia Grupe.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!