ZBOG EPIMDEMIJE Odgođeno otvorenje popularnog klizališta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Klizalište u Čazmi postavljeno je na glavnom trgu, međutim, za prve korake u klizaljkama ove sezone Čazmanci i njihovi gosti morat će pričekati školske praznike.

Iako je klizalište trebalo biti otvoreno prvog vikenda u prosincu, kako to uobičajeno biva u Čazmi, naknadno je odlučeno, s obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju i odluke Stožera civilne zaštite RH koje su na snazi – da će se otvorenje klizališta pomaknuti najkasnije do 21. prosinca.

Na radost najmlađih, s obzirom da su školski praznici i službeno produženi do 17. siječnja, Grad će produžiti i klizalište do kraja školskih praznika.

-Vjerujemo da ćemo na ovaj način barem malo djeci uljepšati školske praznike i ovo nezgodno vrijeme u kojem se svi zajedno nalazimo. Klizalištem želimo djecu potaknuti da borave na svježem zraku te da se bave sportskom aktivnosti na otvorenom. Sigurni smo da zabave na ledu neće nedostajati za naše najmlađe sugrađane tijekom školskih praznika – rekao je ovom prilikom gradonačelnik, Dinko Pirak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!