POSLOVNA ZONA Javio se zainteresirani investitor

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Pozitivne gospodarske vijesti stižu iz Velike Pisanice. Jedan je investitor pismom namjere iskazao interes za dolazak u velikopisaničku poslovnu zonu zbog čega je Općina raspisala natječaj za prodaju građevinskog zemljišta. Sukladno interesu u natječaj je stavljeno pet parcela, kaže načelnik Fredi Pali.
– Ulagač je zainteresiran za otprilike dvadesetak tisuća kvadrata i tako smo raspisali natječaj. Uvjeti su vrlo povoljni jer naš je interes da netko dođe, otvori nova radna mjesta i krene s radom – ističe Pali.
Općina stoga za jedan kvadratni metar traži tek jednu kunu. Zona je infrastrukturno opremljena. Jedino se još s HEP-om razgovara o angažmanu snage, kaže Pali koji se nada da će i to biti riješeno do kraja godine. I nakon što, naravno ako će sve ići po planu, zainteresirani investitor uđe u zonu, mjesta u njoj će i dalje biti.
– Jedan dio parcela je već zakupljen prije dugog niza godina, ali nažalost ta firma je otišla u stečaj i nije uspjela pokrenuti svoje planove i s njima ćemo vjerojatno morati raditi povrat zemljišta u naše vlasništvo, pa će slobodan biti i taj dio zone – navodi Pali.
Velikopisanička poslovna zona ima desetak parcela na ukupnoj površini od sedam hektara. (D. Mlinac)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!