KM THEROOMS Smještajni kapaciteti u rangu hotela sa četiri zvjezdice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iako je trenutna situacija vrlo izazovna kada su u pitanju novi projekti i pokretanje novih poslova, u bjelovarskoj tvrtci Marmi d.o.o. su uočili priliku za otvaranjem smještajnog objekta u Bjelovaru te je odlučili iskoristiti. Tako su krajem prošle godine započeli radove na uređenju stambenog objekta u Velikim Sredicama, koji kao da je bio predviđen za iznajmljivanje. Grubi radovi odrađeni su za vrijeme prvog lockdowna, a onaj ljepši dio, uređenje i stiliziranje, za vrijeme ljeta.

-Od samih početaka, dok smo još bili u procesu radova i uređenja, glavna misao vodilja bila nam je da svojim gostima pružimo komfor i uslugu radi koje će se uvijek rado vraćati. Upravo iz tog razloga, svaka od ukupno deset soba uređena je prateći standarde za uređenje hotela sa četiri zvjezdice – pojašnjava vlasnik tvrtke Goran Mihailić.

U rujnu 2020. vrata objekta ‘KM therooms’ u Velikim Sredicama službeno su otvorena, a već prvi vikend ondje su primljeni i prvi gosti.

-S maksimalnim kapacitetom od ukupno 22 ležaja, gostima je na raspolaganju jedna jednokrevetna soba, šest dvokrevetnih soba (s bračnim/odvojenim krevetima) te tri trokrevetne sobe. Svaka soba opremljena je kvalitetnim Boxspring krevetima, radnim stolom, minibarom, kuhalom za vodu, kavom, čajem, sokovima, TV jedinicom, vlastitim klima uređajem, i ručnicima – kaže naš sugovornik.

K tome, svaki gost ima osiguran besplatan parking u ograđenom dvorištu koji se nalazi u sklopu samog objekta te besplatan WiFi. Više detalja možete pronaći i na službenoj web stranici www.kmtheroomsbjelovar.com ili na društvenim mrežama:

Facebook https://www.facebook.com/kmtherooms

Instagram https://www.instagram.com/kmtherooms_bjelovar/?hl=hr


PODIJELI S PRIJATELJIMA!