IZ GRADA ZOVU DJECU Ukrase za gradske jelke pošaljite – mailom!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarski korzo ove se godine može pohvaliti s dva glavna božićna drvca koja odišu pravim duhom Božića, a njihovoj ljepoti sigurno pridonosi i činjenica da su ukrase za njega izrađivali školarci i vrtićanci. Dobra vijest je da, bez obzira na situaciju, to mogu napraviti još uvijek. S obzirom na epidemiološku situaciju, svoje ukrase ne mogu donijeti fizički u Gradsku upravu, ali zato ih mogu poslati e-mailom.

-Budući da ove godine zbog korone dio djece nije pohađao nastavu, a žele da ove naše glavne jelke krasi i njihov ukras, smislili smo jednostavan način da im to omogućimo. Sve što trebaju učiniti je naslikati, nacrtati, modelirati ukras za bor, potom ga fotografirati ili skenirati. Elektronski zapis trebaju proslijediti putem elektoničke pošte na e-mail adresu gradskog stožera civilne zaštite. Potom, čim stigne na mail adresu, mi ćemo rad isprintatati i plastificirati – kaže zamjenica bjelovarskog gradonačelnika i načelnica gradskog Stožera civilne zaštite Valna Bastijančić Erjavec.

E-mail adresa stožera je gscz@bjelovar.hr, a djeca se na svoje radove mogu i potpisati.

-Neki ukrasi su već na drvcima, i to dječji radovi koje su napravili učenici ili polaznici vrtića koji su bili prisutni u školi i vrtiću kada su održane kreativne radionice. U tome je sudjelovalo naših svih pet škola i vrtića. Ovi ostali koji stignu na drvcima će završiti naknadno – zaključuje Bastijančić Erjavec.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!