NAGLI RAST Novozaraženih opet preko 200, preminule dvije osobe

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u posljednja 24 sata potvrđena su 204 nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je tamošnji Stožer. Na području županije trenutno su aktivna 983 slučajeva bolesti, ozdravile su 64 osobe, a na bolničkom liječenju nalazi se 101 osoba. U OB Koprivnica preminule su dvije osobe s koronavirusom (1941. i 1942. godište) koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge dijagnoze.

Iz Stožera civilne zaštite poručuju kako od sutra, 11. prosinca, na prostoru Sajmišta u Koprivnici s radom započinje drive-in punkt za izuzimanje uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus. Otvaranjem drive-in punkta prestaje s radom testiranje u izdvojenoj COVID-19 ambulanti u sklopu županijskog Doma zdravlja u Koprivnici, na lokaciji Trg dr. Tomislava Bardeka 10), dok ispostave u Đurđevcu i Križevcima nastavljaju s radom prema rasporedu.

Izuzimanje uzoraka će od ponedjeljka do subote u terminu od 7 do 9 sati provoditi timovi županijskih zdravstvenih ustanova, kod stambenog kontejnera smještenog na prostoru koprivničkog Sajmišta. Na punkt se vozilom ili pješke dolazi iz smjera državne ceste D-41 odnosno Ulice Braće Radić, dok je izlazak predviđen kroz Potočnu ulicu. Upute za kretanje i postupak testiranja bit će vidljive i jasno istaknute na odgovarajućoj  signalizaciji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!