RADOVI U TIJEKU Uskoro ljepši, ugodniji i funkcionalniji sadržaj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ĐULOVAC – Iako koronakriza nije spriječila projekte u općini Đulovac, ipak ih je usporila. Uz krizu idu financije pa je tako krajnji rok za izvođenje radova na dječjem vrtiću zakoračio u sljedeću godinu, točnije na proljeće. Načelnik Drago Hodak nada se da će sve ići planski kako bi se s prvim znacima proljeća mogao čuti smijeh đulovačkih mališana.
– Vrtić se dobro gradi i na nekih je 40 posto izvođenosti radova. Radi se o impozantnoj dvoetažnoj građevini od nekih 800 kvadrata, a imat će i lift – rekao je načelnik.
A u tom se glavnom đulovačkom prostoru, nakon vrtića vrijednog sedam i pol milijuna kuna, nastavljaju radovi na Sportsko rekreativnom centru s umjetnim jezerom koji će se provoditi od sljedeće pa sve do 2027. godine.
– Drugi projekt je sportsko-rekreacijski centar koji se nalazi u blizini akumulacijskog jezera i proizvodnje električne energije za javnu rasvjetu. Cijela vizura tog prostora u Đulovca trebala bi poprimiti sasvim ljepši, ugodniji i funkcionalniji sadržaj – napominje Hodak.
Lokacija uz dječji vrtić tako će u budućnosti imati i turističku i sportsku ponudu.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!