NAGLI RAST Nikad više zaraženih u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U posljednja 24 sata u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su 164 nova slučaja zaraze koronavirusom, a preminule su dvije osobe zaražene koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Time je ukupni broj preminulih s koronavirusom od početka epidemije narastao na 53.

Najviše novozaraženih, njih 88, s područja je grada Bjelovara, slijedi Daruvar s 18 novooboljelih, Rovišće s 12. Po sedam novozaraženih osoba s područja je općina Sirač i Nova Rača, po četiri s područja grada Garešnice te općina Đulovac i Šandrovac, po tri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na područjima gradova Grubišno Polje i Čazma te općine Ivanska, po dvije novozaražene osobe s područja su općina Veliki Grđevac i Končanica, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima općina Severin, Velika Trnovitica, Hercegovac, Veliko Trojstvo, Berek, Kapela i Velika Pisanica. Drugim riječima, zaraženih danas nema samo u tri općine u BBŽ!

Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 51 pacijent obolio od koronavirusa, sedmero njih je na respiratoru. Također, 26 pacijenata je na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi. U samoizolaciji se nalazi 1945 osoba.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!