OTVORENO JE Želite li na klizalište, rezervirajte termin!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Otvoreno je klizalište u Čazmi! Iako je sve do prije nekoliko dana sudbina klizališta bila neizvjesna, Grad i Turistička zajednica ipak su uspjeli sve organizirati, razveselivši tako velike i malene Čazmance.

-Sukladno objavljenim preporukama, počinjemo s radom klizališta. Imamo i nekoliko naputaka za klizače. Maksimalan broj klizača na klizalištu je 17 – kaže direktorica Turističke zajednice Čazma Martina Dončević.

Radno vrijeme klizališta je svaki dan od 9 do 21 sat i rade isključivo po terminima

-Klizači se moraju unaprijed najaviti, rezervirati svoj termin kako bi se spriječila okupljanja većeg broja ljudi. Termini počinju na svaki puni sat, zadnji je u 20 sati, a prvi ujutro u 9. Termin traje 45 minuta, a preostalih 15 minuta odnosi se na mjere koje se moraju poduzeti zbog epidemije koronavirusa. Znači, na mjere dezinfekcije i održavanja klizališta – objašnjava Dončević.

Na ulazu u prostor klizališta mjeri se temperatura i prije ulaza se posjetitelji moraju upisati u evidenciju te dezinficirati ruke, a moraju obavezno nositi i masku.

-Pozivam sve stanovnike grada Čazme, a pogotovo djecu, da dođu i da na našem klizalištu barem malo osjete duh blagdana – poručuje Dončević.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!