OPROŠTAJ OD LEGENDE Sućut obitelji Seleš uputio Jandroković

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB/BJELOVAR – Sućut obitelji Seleš u povodu smrti čuvenog rukometnog trenera Željka Seleša je uputio predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.
“Poštovana obitelji Seleš,
s dubokim žaljenjem sam primio vijest o odlasku jednog od najuglednijih hrvatskih rukometnih trenera, gospodina Željka Seleša.
Bjelovarski rukomet ostao je bez svog utemeljitelja, a hrvatski rukomet bez jednog od najvećih trenera. Trenirajući rukometni klub Partizan iz Bjelovara duga dva desetljeća, osvojio je brojne trofeje i odgojio generacije rukometaša od kojih su mnogi postali reprezentativci i olimpijci. Vrhunac karijere bio mu je osvajanje naslova prvaka Europe 1972. godine, što zlatnim slovima ostaje upisano u povijesti bjelovarskog i hrvatskog športa.
Više od titula i trofeja, pamtit ćemo njegovu dobrotu, vizionarstvo i predani rad, zbog čega će i u budućnosti ostati uzor novim naraštajima rukometaša i trenera.
Poštovana obitelji, u ovim trenucima tuge, uime Hrvatskoga sabora i osobno, upućujem vam izraze iskrene sućuti i dubokog suosjećanja”, navodi predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!