ČETVRTI MANDAT Fredi Pali i dalje predsjednik Športske zajednice BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Fredi Pali će i u četvrtom mandatu biti predsjednik Športske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, odlučeno je na jučerašnjoj izbornoj sjednici.

-Tri mandata biti predsjednik županijske Športske zajednice velika je čast i zadovoljstvo. Poticaj je to za daljnji rad i rad s mladima. Odradili smo tri mandata s velikim zadovoljstvom i voljom i ono što je najvažnije, nije bilo nikakvih problema niti nepravilnosti u radu, a tako će biti i dalje. Svi postignuti rezultati i provedeni programi u prošlim mandatnim razdobljima provedeni su u suradnji s Bjelovarsko-bilogorskom županijom koja je uvijek izdvajala sredstva za rad županijske Športske zajednice i rad s mladim ljudima na čemu zahvaljujem županu Damiru Bajsu – istaknuo je predsjednik Športske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije Fredi Pali.

Športska zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije osnovana je 16.svibnja 1996. godine sa zadaćom da djeluje na razvitak i promicanje cjelokupnog sporta, posebice među djecom i mladima, te promicanjem odgojnih funkcija sporta, razumijevanja, tolerancije i odgovornosti kroz bavljenje sportom. Ove godine za njezine aktivnosti u županijskom proračunu je osigurano 1,4 milijuna kuna, što je na razini prošle godine.

-Športska zajednica dobro je radila i ostvarivala sve ciljeve zbog kojih je i osnovana 1996. godine. Izuzetno se posvećuje radu s mladima, radi na tome da promiče sve dobre vrijednosti sporta. Naša Športska zajednica okuplja šezdesetak klubova, desetak strukovnih saveza, izdvaja značajna sredstva i za stipendije – rekla je zamjenica župana Bojana Hribljan.

Na izbornoj sjednici Skupštine bilo je riječi i o svemu učinjenom u protekle četiri godine. Treba istaknuti kako je u tom razdoblju  županijska Športska zajednica raspisivala natječaje za dobivanje sredstava od Hrvatskog olimpijskog odbora, podržavala organizatore velikog broja turnira u različitim sportovima, bila je pokrovitelj mnogih memorijalnih nogometnih, rukometnih i ostalih turnira koji se održavaju u znak sjećanja na poginule branitelje.

Također, Zajednica je vodila brigu o kategoriziranim sportašima s područja naše županije, bila organizator Olimpijskog festivala dječjih vrtića Bjelovarsko-bilogorske županije, sufinancirala je troškove stručnih usavršavanja, trenerskih i drugih tečajeva s ciljem poboljšanja stručnosti sportskih djelatnika, a ne treba zaboraviti niti uspješnu organizaciju četiri proglašenja najboljih sportaša, sportašica, sportskih ekipa i sportskih djelatnika županije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!