PREKINUT ŠTRAJK Pronađen novac za isplatu duga igračicama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Požar u ŽRK Bjelovaru je ugašen. Nakon što su igračice zbog neisplate plaća prošlog utorka prestale trenirati, Klub je sada pronašao novac, potvrdila nam je jedna od igračica Karmela Pokopac.
-Sve je pronađeno, mi treniramo normalno i obećano nam je da će se sve riješiti do četvrtka – kaže Pokopac.
Danas ili sutra bi bjelovarskim rukometašicama trebala sjesti plaća za listopad, riješit će se i dugovanje za rujan koje klub ima prema dijelu igračica, a do kraja mjeseca će se vjerojatno isplatiti i plaća za studeni. Potvrđeno je to i na sastanku koje je vodstvo kluba imalo u gradskoj upravi nakon što su i Klub i Grad pronašli sponzore, kaže predsjednik Ženskog rukometnog kluba Bjelovar Dario Pleško.
-Grad je pokazao veliko zanimanje i uložio puno vremena i truda tako da je i on isto pronašao sponzore s kojima je onda zatvoreno dugovanje – ističe Pleško.
Dugovanje će moći biti zatvoreno zahvaljujući novcu koji u klub stiže od petero bjelovarskih poduzetnika i jednog izvan Bjelovara koji su postali sponzori kluba. Rukometašice od jučer ponovno treniraju i u nedjelju ih čeka gostovanje kod Murvice u Crikvenici. Pokopac se nada da prekid treninga neće doći na rezultatsku naplatu.
-Naravno da će se to osjetiti, ali nadam se da ćemo to ovaj tjedan nadoknaditi. Imamo dva treninga dnevno i nadam se da će sve biti u redu – kaže Pokopac.
Rukometašice Bjelovara igraju odlično, u pet utakmica su upisale pet pobjeda i trenutno su treće s 10 bodova. Samo dva više imaju druga Lokomotiva i prva Podravka s tim da Podravka ima jednu, a Lokomotiva dvije utakmice više.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!