USPJEŠNI PROJEKTI U općini će posla biti i u narednoj godini

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ĐULOVAC – Ova nadasve neobična godina polako broji svoje zadnje dane dok Općina Đulovac broji svoje uspješno provedene projekte. Ali, posla i obećanih projekata još uvijek ima, kaže načelnik Drago Hodak.
– U svakom mjesnom odboru imamo stvari koje smo dugoročno obećali i rekli da će se riješiti kao što je modernizacija još nam preostalih manjih prometnica. Riješili smo sve prometnica koje su međunaseljnog karaktera, a još su nam ostale uličice koje su u naseljima. To ćemo odraditi u narednom mandatu – kaže Hodak.
Đulovački načelnik Drago Hodak
Isto tako, plan za iduću godinu je ulaganje u sportsko rekreacijski centar u Đulovcu i sportsku dvoranu u Velikim Bastajima.
– Također imamo gotov projekt velike multifunkcionalne zgrade – kulturnog centra koji se nalazi između vatrogasnog doma i naše crkve. Vizura tog prostora bila bi sasvim promijenjena. Bio bi to jedan trg, a na moju preporuku zvao bi se Trg Franje Tuđmana – ističe Hodak.
Osim toga, za đulovačku poslovnu zonu puno je planova od kojih načelnik izdvaja pokretanje proizvodnje slatkog ribarstva. Neki od projekata u poslovnoj zoni već su gotovi i prijavljeni na fondove, a u Đulovcu očekuju pozitivna rješenja i investicije. U svakom slučaju, posla u sljedećoj godini itekako će biti. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!