NOVE BROJKE Danas u BBŽ 120 novozaraženih koronavirusom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 120 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Najviše, 79 novozaraženih osoba, s područja je grada Bjelovara, 11 novooboljelih osoba s područja Čazme, šest s područja je općine Rovišće, četiri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na području općine Kapela, po tri novooboljele osobe s područja su grada Grubišnog Polja i općine Severin, po dvije novozaražene osobe s područja su gradova Garešnica i Daruvar te općina Nova Rača, Velika Pisanica i Štefanje, a po jedn novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima općina Končanica, Đulovac, Hercegovac i Šandrovac.

Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 56  pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih je njih 2 na respiratoru. Također, 21 pacijent je na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi. U samoizolaciji je 1935 osoba.

-Pozivamo naše građane da budu odgovorni i nose medicinske ili zaštitne maske, drže distancu, peru ruke te da se pridržavaju svih propisanim nužnih epidemioloških mjera – poručuju iz Stožera.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!