AKTUALNO Evo uputa kako i u kojim slučajevima do propusnica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/ZAGREB – Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a RH donijelo je, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, odluku o zabrani napuštanja županija prema mjestu prebivališta ili boravišta u Republici Hrvatskoj koja stupa na snagu 23. prosinca 2020. u 00:01 i vrijedi do 8. siječnja 2021. do 24:00 sata.
Za ulazak i izlazak s područja županije bit će potrebno imati propusnice koje kroz sustav e-Propusnica za čije su izdavanje zaduženi županijski Stožeri, a one će se izdavati prema mjestu prebivališta fizičke osobe ili njenog stalnog boravišta. U opravdanim slučajevima koji nisu predviđeni odlukom e-Propusnicu može izdati i Ravnateljstvo civilne zaštite.
Sukladno tome obavještavamo građane Bjelovarsko-bilogorske županije da se sa svojim upitima mogu obratiti Stožeru civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije od ponedjeljka 21. prosinca na brojeve telefona 043 278 – 181 i 043 278 – 182, odnosno na e-mail propusnice@bbz.hr gdje će se moći i podnijeti zahtjev za e-Propusnicu.
Stožer civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije temeljem Odluke Ravnateljstva civilne zaštite osigurao je potrebnu opremu, službenike za izdavanje propusnica, tehniku, telefonske linije i mail adresu te će kada platforma za izdavanje propusnica na državnoj razini bude spremna županijski Stožer krenuti s izdavanjem e-Propusnica.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!