ODLIČNE VIJESTI Jaslička grupa u vrtiću i starački dom u prioritetnom su planu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Veliki Grđevac i u narednom razdoblju nastavlja s brojnim, unaprijed pripremljenim infrastrukturnim projektima. Prvenstveno uređenjem nerazvrstanih cesta i izgradnjom pješačkih staza. No, još je jedan veliki projekt na pomolu, isprovociran potrebama žitelja.

– Velika potreba je za jaslicama, sve više mladih nemaju gdje ostaviti svoju djecu, a bake isto ne mogu uvijek doskočiti u pomoć. Upita svakako ima, a sada radimo idejno rješenje za izgradnju jaslica – otkriva načelnik Tomislav Pavlečić.

Načelnik Tomislav Pavlečić

Osim ove aktualne priče, na području Velikog Grđevca postoji i potreba za izgradnjom staračkog doma.

– Projektiranje staračkog doma u planu je za sljedeću godinu, eventualno ćemo se javiti na neki od fondova kako bi povukli neka sredstva i projekt na koncu i realizirali. Isto tako, pomalo moramo obnavljati Kulturni centar Mato Lovrak. Sa Željezničkim muzejom dogovaramo i pregovaramo da se vlak ponovno uredi jer on već jako dugo stoji – napominje Pavlečić.

Ako je suditi prema planu, sljedeća bi godina mogla biti veoma radna, što će zasigurno osjetiti svi žitelji Velikog Grđevca i pripadajućih naselja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!