KORONAVIRUS Danas 48 novozaraženih, jedna osoba preminula

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 48 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Preminula je jedna osoba s koronavirusom, čime je ukupan broj preminulih od početka pandemije porastao na 62.

34 novozaražene osobe s područja su grada Bjelovara, četiri novooboljele osobe s područja su grada Čazme, tri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na području grada Daruvara, po dva nova novozaražene osobe s područja su gradova Garešnica i Grubišno Polje, a po jedna novooboljela osoba s područja je općina Veliki Grđevac, Končanica i Velika Trnovitica.

Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 71 pacijent obolio od koronavirusa, od kojih je njih 6 na respiratoru. Također, 34 pacijenta su na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi. U samoizolaciji je 2191 osoba.

-Pozivamo naše građane da budu odgovorni i nose medicinske ili zaštitne maske, drže distancu, peru ruke te da se pridržavaju svih propisanih nužnih epidemioloških mjera – poručuju iz Stožera.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!