COVID 19 Brojka je opet troznamenkasta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije zabilježeno je 111 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Najviše novozaraženih osoba, njih 59, s područja je grada Bjelovara, 11 novooboljelih osoba s područja je Čazme, po 6 novozaraženih osoba s područja je Garešnice i Šandrovca po 5 novooboljelih osoba s područja je grada Daruvara i općine Končanica, 4 novozaražene osobe s područja su Nove Rače, 3 novozaražene osobe s područja su općine Rovišće, po 2 nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na području grada Grubišnog Polja te općina Velika Pisanica, Severin i Ivanska, a po 1 novooboljela osoba s područja je općina Hercegovac, Zrinski Topolovac, Štefanje i Veliki Grđevac.
Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 58 pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih je njih 6 na respiratoru. Također, 10 pacijenata je na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi jesu li pozitivni na koronavirus ili ne.
U samoizolaciji je u našoj županiji 2156 osoba.
Pozivamo naše građane da budu odgovorni i nose medicinske ili zaštitne maske, drže distancu, peru ruke te da se pridržavaju svih propisanih nužnih epidemioloških mjera, navodi se u županijskom priopćenju.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!