KRŠENJE SAMOIZOLACIJE Mrtvo hladni u policiju, na sud, cestu…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske jučer je utvrđeno pet kršenja epidemiološke mjere samoizolacije. Tako je 21-godišnjak unatoč izrečenoj mjeri samoizolacije u trajanju od 19. do 29. prosinca pristupio u prostorije Županijskog suda u Bjelovar po pozivu na glavnu raspravu.
49-godišnjak je u Bjelovaru došao u službene prostorije policije radi rješavanja upravnih poslova iako mu je izrečena zaštitna mjera samoizolacije u trajanju od 17. do 27. prosinca. Isto tako su 63-godišnjak u Daruvaru i 57-godišnjak u Garešnici unatoč izrečenim mjerama samoizolacije pokušali obaviti upravne poslove u nadležnim policijskim postajama.
Sinoć oko 23 sata u Velikom Korenovu u kontroli prometa zatečen je 24-godišnja da upravlja s osobnim automobilom unatoč određenoj mjeri samoizolacije u trajanju od 18. do 28. prosinca.
Svi oni su počinili prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti kojim je za taj prekršaj propisana novčana kazna od 8 do 15 tisuća kuna, a svima njima koji su zatečeni u kršenju navedenih mjera su izdani prekršajni nalozi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!