SANACIJA ODLAGALIŠTA Dobrom suradnjom do realizacije projekta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Nedavno je potpisan dugoočekivani projekt o sanaciji odlagališta otpada Grginac. Taj je projekt od iznimne važnosti, ne samo za Općinu Veliko Trojstvo na čijem se području nalazi, već i za okolna mjesta, pa i sam Grad Bjelovar s kojim graniči. Načelnik Ivan Kovačić obrazložio je kako mu je drago što je i taj dio napokon došao na red, a na suradnji je zahvalio i Gradu Bjelovaru koji je izradio projektnu dokumentaciju. Zbog dvije uložene žalbe, radovi na sanaciji su tek nedavno započeli, no srećom, napreduju dobro.
– Radovi idu dobro i to bez obzira na što je bila teška jesen. Uskoro će projekt biti gotov, a ukupno će koštati nešto ispod osam milijuna kuna, daleko manje nego što je predviđeno – rekao je Kovačić.
Bez suradnje i uzajamne pomoći, ovaj projekt teško bi bilo realizirati, svjestan je toga i čelni čovjek Općine Veliko Trojstvo.
– Trebam se zahvaliti Fondu i Ministarstvu zaštite okoliša i energetike. ZNS-ovi dobro idu, plaćaju se i nadamo se da će tako biti i dalje – ističe načelnik.
Naposljetku, Kovačić je zaključio ovu temu s još jednom pozitivnom viješću.
– Sve je u završnoj fazi i nadamo se da ćemo sve uspjeti realizirati do kraja. Tu nemamo penalizaciju – ističe Kovačić.
Projekt po projekt i ova je godina za Veliko Trojstvo, unatoč svim događanjima u zemlji i svijetu – i više nego dobra.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!