KORONAVIRUS Na području dvije županije 22 novozaraženih

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Preminule su dvije osobe s koronavirusom, čime je ukupni broj preminuli od početka pandemije porastao na 68.

Šest novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, četiri novoooboljele osobe s područja su grada Čazme, a jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na području općine Nova Rača. Jučer, 25. prosinca, u COVID ambulantama nisu se provodila testiranja na koronavirus.

Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno su na liječenju 63 pacijenta oboljela od koronavirusa, od kojih je njih 8 na respiratoru. Također, 28 pacijenata je na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi. U samoizolaciji je u županiji 2059 osoba.

U Koprivničko-križevačkoj županiji je također potvrđeno 11 novih slučajeva zaraze, izvijestio je tamošnji Stožer. Na području te županije trenutno je aktivno 405 slučajeva bolesti, ozdravila je 61 osoba, a na bolničkom liječenju nalazi se 59 osoba. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena u 5057 slučaja.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!