POSLJEDICE POTRESA Oštećene i zgrade u središtu Bjelovara!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Posljedice potresa jačine 6,2 po Richteru koji je u 12,19 sati pogodio središnju Hrvatsku, s epicentrom u Petrinji osjećaju se i u Bjelovaru. Oštećeno je nekoliko zgrada u središtu Bjelovara, na terenu su hitne službe. Uglavnom je riječ o urušavanju dimnjaka i padanju crijepova. Za sada nema informacija o ozlijeđenima.  Brojni građani i dalje su na ulicama u strahu od novih udara.

Imamo nekoliko dojava vezanih uz potres, u pitanju su manje štete vezane uz urušavanje dimnjaka, uglavnom to za sada rješavamo. Ono što je najvažnije, za sada nemamo dojava o ozlijeđenima na području grada i nadamo se da će tako i ostati – kazao nam je Davor Đalog, zapovjednik JVP Bjelovar.

-Ormari su se tresli, ljuljali smo se kao na brodu. Brzo smo izjurili van. Cijela naša zgrada je ruševna, mi smo s dvorišne strane i ako tamo nešto padne, nas će zatrpati – kazala nam je Bjelovarčanka Natalija koja stanuje u samom središtu grada.

-U uredu se sve treslo, monitori, pregrade od pleksiglasa, nestalo je struje – kazao je Domagoj, zaposlen u jednoj tvrtci u središtu Bjelovara.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!