POMOĆ IZ PODRAVINE Uz suosjećanje stiže i materijalna potpora

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Sisačko-moslavačkoj županiji pogođenoj potresima pomaže Koprivničko-križevačka koja donira 200 tisuća kuna, navodi se u županijskom priopćenju.
-U ovim teškim trenucima svim stanovnicima Petrinje, Siska, Gline i svih okolnih mjesta koji su pogođeni razornim potresom, najvećom tragedijom od Domovinskog rata, želimo izraziti suosjećanje te uputiti iskrenu sućut prije svega obiteljima stradalih koji su izgubili svoje najmilije. U mislima smo sa svima koji zbog ove strašne nepogode prolaze možda i najteže trenutke u životu te im poručujemo da ostanu hrabri i postojani te izdrže jer pomoć pristiže sa svih strana – poručio je koprivničko-križevački župan Darko Koren koji je i zahvalio svim vatrogascima, članovima HGSS- i građanima koji također nesebično pomažu naglasivši i kako Koprivničko-križevačka županija i dalje stoji na raspolaganju.
Građanima Županija pak poručuje kako individualne donacije za pristigle obitelji s područja Sisačko-moslavačke županije koje borave u koprivničkom hotelu nisu potrebne, s obzirom da je sve nužno osigurao Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, a građani svoje donacije mogu odnijeti u Crveni križ.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!