DOBRA GODINA Uspješan balans manjih i većih općinskih projekata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Neki od vrlo korisnih projekata za mještane Velike Pisanice uspješno su realizirani u ovoj godini. Između ostalog, završeno je uređenje rimokatoličkog groblja u Velikoj Pisanici te mrtvačnica u naselju Ribnjačka, a u nekoliko naselja postavljeni su kontejneri za papir, staklo te PET ambalažu. Isto tako, u samom središtu općine postavljen je samoposlužni servis bicikala i stalak s pet mjesta za odlaganje bicikala, a Općina je osigurala i deset točaka besplatnog interneta. Sve ostvareno vrlo je važno za tamošnji društveni život, a što se još radilo, zna načelnik Fredi Pali.
– Slobodno mogu reći da me veseli što smo kroz niz godina i proračunskog razdoblja uspjeli završiti niz naših društvenih domova koji su aktivni jer, nažalost, u manjim naseljima nemoguće je imati neki aktivni društveni život zbog malog broja mladih ljudi – kaže Pali.
U općini je ove godine započeo i jedan od vrjednijih projekata.
– Završavamo projekt vrijedan preko pola milijuna kuna – uređenje našeg vatrogasnog centra koji će biti jedan od ljepših u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji – ističe načelnik.
Uspješan je to balans većih i manjih općinskih projekata čiji će se dobar tempo provedbe nastaviti i u sljedećoj godini. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!