RASVJETA ZA BOLNICU Čazmancima posao vrijedan 5,5 milijuna kuna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Čazmanska tvrtka Intra Lighting dobila je posao ugradnje 4260 rasvjetnih tijela u novu zgradu bolnice u Bjelovaru, vrijedan 5,5 milijuna kuna. Riječ je o iznosu koji predstavlja 10 posto godišnjih prihoda te čazmanske tvrtke koja je bavi proizvodnjom rasvjetnih tijela. Ugovoreni posao, ističu u Intra Lightingu, svakako će doprinijeti bržem i kvalitetnijem oporavku firme usred COVID krize koja im je umanjila prošlogodišnji planirani prihod za 20 posto- te postizanje prihoda na razinu prije krize, a  omogućit će daljnje investicije i zapošljavanje u gradu Čazmi.

-Ovaj posao itekako će nam dobro doći, jer smo nakon dvije godine rasta prošle godine imali pad od dvadesetak posto i ovaj posao koji smo dobili čini 10 posto naših očekivanih prihoda u ovoj godini. Sama činjenica da se radi o 4260 svjetiljki za bolnicu je pokazatelj o kakvom se poslu radi i kako smo sretni da je struka još jednom prepoznala Intra Lighting u Hrvatskoj, kao što smo prepoznati i u svijetu – rekao je Božidar Kadoić, izvršni direktor tvrtke Intra Lighting d.o.o. Čazma.

Intra Lighting zapošljava 80-tak radnika i uspješna je tvrtka koja je i u 2020. godini dobila “Zlatnu kunu” kao najbolja županijska tvrtka srednje veličine. Tvrtku su jučer obišli predstavnici Bjelovarsko-bilogorske županije, pri čemu je župan Bajs izrazio zadovoljstvo što su na brojnim županijskim gradilištima izvođači ili podizvođači domaće županijske tvrtke kao što je slučaj sa Intra Lightingom.

-Lijepo je vidjeti da taj posao od 5,5, milijuna kuna radi tvrtka s područja županije i očekujemo da imamo kvalitetu. Ono što je pred nama i što je priprema Intra Lighting su nove investicije, odnosno jedan novi proizvodni pogon i očekujemo da on krene u izgradnju. Time bi se povećali kapaciteti, broj zaposlenih u županiji i gradu Čazmi i to je ono što želimo, da naše tvrtke i investitori imaju otvorena vrata i da im ja kao župan i Županija pomognu u tome na način koji je nama moguć – kazao je Bajs.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!