COVID-19 Broj novozaraženih u padu i na Bilogori i u Podravini

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/KOPRIVNICA – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. U posljednja 24 sata je preminula jedna s koronavirusom, odnosno 94. od početka epidemije.

Kad je riječ o novozaraženima, njih 13 s područja je grada Bjelovara, tri novooboljele osobe s područja su općine Rovišće, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima Daruvara i Nove Rače. U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno je na liječenju 51 pacijent zaražen koronavirusom, šestero ih je na respiratoru, a 17 na opservaciji. U samoizolaciji na području županije su  643 osobe.

Na području Koprivničko-križevačke županije u posljednja 24 sata evidentirano je 16 novih slučajeva zaraze, javlja tamošnji Stožer.

-Na području županije trenutno je aktivno 173 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 30 osoba, a na bolničkom liječenju nalazi se 28 osoba. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je kod 5463 osobe – stoji u priopćenju iz Stožera.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!