PODVUČENA CRTA Zadovoljni provedbom višemilijunskih projekata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Sam početak godine, prije nego se krene u provedbu svega zacrtanog i ispunjavanje novogodišnjih odluka, pravo je vrijeme za podvlačenje crte, gledanje u retrovizor kako bi se vidjelo što se sve odradilo one prošle. U Garešnici tim pogledom mogu biti zadovoljni jer je lani otvorena Poduzetnička zona Kapelica, projekt koji se dugo najavljivalo, kao i Tehnološki park koji je u njoj smješten.
– Što se tiče razvoja gospodarstva na području Garešnice, Poduzetnička zona Kapelica najvrjednija je investicija te iznosi više od 33 milijuna kuna. Nakon što je zona otvorena, stigla je pandemija, a tada su, treba naglasiti, stale i investicije – rekao je gradonačelnik Josip Bilandžija.

FOTO Grad Garešnica, gradonačelnik Josip Bilandžija

Zahvaljujući potporama države i Grada garešničko gospodarstvo nije potpuno stalo, pa se Garešničani mogu pohvaliti rastom broja obrta kojih je sada, kaže Bilandžija, 145. Zaustavljen nije ni projekt gradnje novog dječjeg vrtića kojim se reklo zbogom listama čekanja.
– U sva tri vrtića na području grada Garešnice, novom vrtiću u Garešnici i dva područna u Garešnici i Garešničkom Brestovcu, imamo preko 260 mališana. Otvorenjem novog vrtića, dobili smo prostora za upis 111 mališana – kaže Bilandžija.
Uz to su omogućena dodatna zapošljavanja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!