KORONAVIRUS Nova dva smrtna slučaja u dvije županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U posljednja 24 sata na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 6 novih slučaja zaraze koronavirusom. Tri novozaražene osobe s područja su grada Čazme, dvije s područja Bjelovara, a jedna novozaražena osoba s područja je općine Rovišće.

U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno je na liječenju 40 pacijenta zaraženih  koronavirusom, od kojih je njih 5 na respiratoru, a 9 pacijenata je na opservaciji. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 589 osoba.

U posljednja 24 sata jedna osoba preminula je s koronavirusom, što je 107. slučaj od početka pandemije na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su 23 nova slučaja zaraze.

Na području te županije trenutno je aktivno 125 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravile su 33 osobe, a na bolničkom liječenju trenutno se nalazi 31 osoba. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus  (1948. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge dijagnoze.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području Koprivničko-križevačke županije bolest COVID-19 potvrđena je kod 5618 osoba. Tijekom jučerašnjeg dana izuzeta su 149 uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus, a od početka pojave koronavirusa na području županije ukupno je testirano 18093 osoba.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!