KM THEROOMS Unatoč brojnim izazovima, ostvarili sjajan rezultat u prva četiri mjeseca

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Malo je reći da je prošla godina za poduzetnike bila izazovna. A izazov je bio još veći za one koji su se u tom razdoblju odlučili na pokretanje novog posla. Među takvima se našla i bjelovarska tvrtka Marmi d.o.o. koja je u Velikim Sredicama u rujnu otvorila moderni stambeni objekt za iznajmljivanje. Ta se odluka, kažu u tvrtki, pokazala kao odličan potez.

-Uz sve izazove koje je pred nas stavila 2020. godina, iza nas su prva četiri mjeseca od kako smo „pustili u život“ projekt KM therooms Bjelovar, kroz koji smo i sami puno naučili, ali i doprinijeli turističkoj ponudi grada Bjelovara i okolice. S obzirom da su društvene aktivnosti u prošloj godini bile smanjenje, te čak u jednom trenutku i zaustavljene uvođenjem propusnica, moramo priznati da smo iznimno zadovoljni s brojem ostvarenih noćenja. I dalje svakodnevno djelujemo u smjeru usavršavanja naše usluge i ponude, a vjetar u leđa i pokazatelj da smo na pravom putu, su svakako pozitivne recenzije naših dragih gostiju – otkrivaju u tvrtki Marmi d.o.o.

Dodaje kako je od samih početaka realizacije ovoga projekta glavna misao vodilja bila da svojim gostima pruže komfor i uslugu radi koje će se uvijek rado vraćati. Upravo iz tog razloga, svaka od ukupno deset soba uređena je prateći standarde za uređenje hotela sa četiri zvjezdice

-S maksimalnim kapacitetom od ukupno 22 ležaja, gostima je na raspolaganju jedna jednokrevetna soba, šest dvokrevetnih soba (s bračnim/odvojenim krevetima) te tri trokrevetne sobe. Svaka soba opremljena je kvalitetnim Boxspring krevetima, radnim stolom, minibarom, kuhalom za vodu, kavom, čajem, sokovima, TV jedinicom, vlastitim klima uređajem, i ručnicima – kaže u tvrtki Marmi.

K tome, svaki gost ima osiguran besplatan parking u ograđenom dvorištu koji se nalazi u sklopu samog objekta te besplatan WiFi. Više detalja možete pronaći i na službenoj web stranici www.kmtheroomsbjelovar.com ili na društvenim mrežama:

Facebook https://www.facebook.com/kmtherooms

Instagram https://www.instagram.com/kmtherooms_bjelovar/?hl=hr


PODIJELI S PRIJATELJIMA!