PLANOVI Višemilijunskim proračunom do boljeg standarda

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA TRNOVITICA – I ove godine Općina Velika Trnovitica naglasak će staviti na komunalnu infrastrukturu i rješavanju lokalnih cesta. Jedan od najvećih cestovnih projekata bit će cesta prema Ladislavu koja Općini stvara najveći problem dok u Novoj Ploščici predstoji izgradnja vatrogasnog doma. Čemu će se još posvetiti pažnja, zna načelnik Ivan Marković.
– Ove godine u Novoj Ploščici asfaltirat ćemo parkiralište oko groblja, a isto ćemo napraviti i u Velikoj Trnovitici. Nastavit ćemo i s uređenjem poljskih putova i mostova. Isto tako, nastavljamo s plinofikacijom i vodoopskrbnim sustavom. To će nam biti prioriteti – kaže Marković.
Za te i ostale projekte Općina je osigurala milijunski vrijedan proračun.
– Proračun je 7 milijuna i 300 tisuća kuna. Ukoliko će se moći prijavljivati na natječaje, imamo dovoljno sredstava da sufinanciramo sve projekte koje smo zacrtali. Nadam se da ćemo nastaviti i daleko bolje te da će nam svima biti bolje – poručuje načelnik.
Boljoj godini nada se Općina, ali i svi njezini mještani koji su Općini glavna motivacija za realizaciju planiranih projekata. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!