COVID-19 Manje zaraženih, ali i smrtni slučajevi u dvije županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U posljednja 24 sata u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Devet novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, dvije s područja općine Rovišće, a po jedna s područja općina Nova Rača, Veliki Grđevac, Šandrovac i Štefanje.

U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno je na liječenju 32 pacijenta zaraženih koronavirusom, od kojih je troje na respiratoru, a sedmero pacijenata je na opservaciji. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 433 osobe. U posljednja 24 sata jedna osoba preminula je s koronavirusom, a ukupno do sada 112 osoba preminulo je od početka pandemije na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije su izvijestili kako su na tom području od jučer zabilježena dva nova slučaja zaraze koronavirusom. Na području županije trenutno je aktivno 113 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravila je 31 osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze 22 osobe. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus  (1955. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge dijagnoze.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!