Sine, opravdaj ovu veliku čast, radost i ponos!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Ne primam čestitke na izboru za selektora, čestitajte mi nakon kvalifikacija za Olimpijske igre u Francuskoj, odlučno je započeo razgovor Hrvoje Horvat mlađi, mladi rukometni stručnjak koji se usudio sjesti na stolac Line Červara nakon neuspjeha na SP u Egiptu.

Među prvim razgovorima bio je onaj s ocem, proslavljenim bjelovarskim Cvebom, legendom hrvatskog rukometa. „Ovo je velika čast, radost i ponos“, rekao mu je Cveba senior i sad je na njemu da opravda ukazanu priliku.

– A do kvalifikacija je malo vremena i nema prostora za velike promjene. Jedino se nadam da mi momčad neće određivati liječnička služba. Neće biti ni velikih promjena u sastavu, sve su to prekaljeni ratnici koji će pokazati pravo lice. Imam ideju i plan, primarno je da Hrvatska bude onakva kakva može i treba biti, samouvjeren je Horvat.

Prati bjelovarski rukomet i vjeruje u bolje dane tog trofejnog sporta, a za to treba strpljenja. – Teška su vremena za sport uopće, vidim napore u Bjelovaru i pomake naprijed, kaže.

Horvat je uvjeren da Hrvatska može igrati sa svima ravnopravno, da može dobiti svakoga pa tako i skinuti „francusko prokletstvo“.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!