KORONAVIRUS Novi smrtni slučajevi u dvije županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/KOPRIVNIVA – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 17 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Preminule su dvije osobe s koronavirusom, što je 119 u BBŽ od početka pandemije.

Pet novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, 3 novooboljele osobe s područja su općine Nova Rača, po 2 novozaražene osobe s područja su grada Daruvara i općine Končanica, po 1 novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima općina Rovišće, Velika Pisanica, Ivanska, Berek i Zrinski Topolovac.

U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno je na liječenju 41 pacijent zaražen koronavirusom, od kojih je troje na respiratoru, dok je 21 pacijent na opservaciji. U samoizolaciji na području BBŽ nalazi se 386 osoba.

Na području Koprivničko-križevačke županije u posljednja 24 sata potvrđeno je šest novih slučajeva bolesti COVID-19. Na području te županije trenutno je aktivno 110 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 11 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi se 29 osoba. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s koronavirusom (1948. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge dijagnoze.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!