Sve manje novih slučajeva zaraze Covidom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/KOPRIVNICA – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji od jučer je potvrđeno šest novih slučajeva zaraze koronavirusom. Tri novozaražene osobe s područja su grada Bjelovara, a po jedna novooboljela osoba s područja je općina Veliko Trojstvo, Kapela i Zrinski Topolovac. U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno je na liječenju 40 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih 2 na respiratoru, dok je 26 pacijenata na opservaciji. U samoizolaciji se nalazi 385 osoba.

U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba s koronavirusom, a od početka pandemije s područja Bjelovarsko-bilogorske županije preminulo je 120 osoba.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su nakon preostalih pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđena četiri nova slučaja bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 100 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 13 osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalazi 28 osoba. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus  (1952. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge dijagnoze.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!