Počeli upisi u novi dječji vrtić u Gudovcu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Dječji vrtić Bjelovar počeo je s upisima mališana u 10-satni redovni program u područnom odjeljenju Gudovac. Iako se još uvijek ne zna točan datum otvorenja novog gradskog vrtića, činjenica je da je izgradnja pri kraju pa u vrtiću žele biti spremni te, čim to uvjeti dozvole, useliti u objekt, kaže ravnateljica Dječje vrtića Bjelovar Anna Lauš.

-Željeli smo krenuti na vrijeme kako roditelji kasnije, kad se vrtić otvori, ne bi morali čekati još mjesec-dva odnosno prolaziti tada tu proceduru. Ovako, čim se vrtić otvori, djeca će moći krenuti u njega – pojašnjava Lauš. Dodaje kako upita ima, roditelji su se posljednjih mjeseci puno informirali o mogućnosti smještaja. U gudovačkom vrtiću će biti smješten i dio mališana koji se trenutno nalaze na vrtićkoj listi čekanja, a mjesta bi trebalo biti i za ostale zainteresirane.

-U novom vrtiću bit će mjesta za 60-ak djece. Otvorit ćemo tri nove skupine, jednu jasličku i dvije vrtićke – kaže Lauš.

Točan datum otvorenja vrtića za sada je nepoznat, no u Gradu vjeruju kako će samo uređenje biti završeno do travnja.

-Od početka gradnje nije bilo nikakvih problema, sve je išlo svojim tijekom, tako da bi projekt trebao biti završen u roku – kaže bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

Prijave za smještaj malenih polaznika u novi vrtić zaprimaju se ovoga tjedna, do 5. veljače, a roditelji se pozivaju da popunjeni obrazac koji se može pronaći na web stranici vrtića donesu osobno u vrtić, radnim danom između 9 i 12 sati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!