Zahtjevima se pridružili i poduzetnici iz BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB – Velikom prosvjedu koji je na središnjem zagrebačkom trgu danas organizirala Udruga Glas poduzetnika odazvali su se i ugostitelji s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Na skupu ih je više, a svi su, zajedno s kolegama iz drugih dijelova Hrvatske Vladi i nacionalnom Stožeru civilne zaštite uputili nedvosmislenu poruku – ovako dalje više ne ide.

Na trgu su se okupile stotine poduzetnika i građana

-Htjeli smo poslati poruku da nam je stvarno jako teško. Svjesni smo epidemije, ali smo svjesni i da ugostitelji, koji pet mjeseci ne rade i stalno bilježe pad prometa, su sad stvarno u situaciji da su i oni i njihovi radnici na rubu egzistencije – kazao nam je bjelovarski ugostitelj i predsjednik Nezavisne udruge ugostitelja BBŽ Srećko Koljić.

Inače, na Trgu bana Josipa Jelčića okupile su se stotine poduzetnika i građana. Na ulazima na trg stoje policijske patrole, no skup prolazi mirno i bez ikakvih nereda. Organizatori prosvjeda poručili su Vladi i Stožeru da im daju da rade te upozorili kako je apsurdno da rade toplice i trgovački centri, a da se ugostiteljima ili teretanama ne dozvoljava isto.

Na skupu su se mogli vidjeti i poznati političari iz redova oporbe.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!