Novi smrtni slučajevi u dvije županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Šest novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, po dvije novooboljele osobe s područja su grada Čazme i općine Šandrovac, a po jedna novozaražena osoba s područja je gradova Daruvar i Grubišno Polje te općina Končanica i Đulovac.

Preminula je jedna osoba s koronavirusom, što je 121. slučaj od početka pandemije. U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno su na liječenju 42 pacijenta zaražena koronavirusom, od kojih je njih 2 na respiratoru. Na opservaciji je 20 pacijenata. U samoizolaciji na području BBŽ je 400 osoba.

Na području Koprivničko-križevačke županije od jučer je pak potvrđeno 27 novih slučajeva bolesti COVID-19. Na području te županije trenutno su aktivna 123 slučaja, ozdravilo je 14 osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalazi 37 osoba. U OB Koprivnica preminule su dvije osobe s koronavirusom (1940. i 1960. godište) koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge bolesti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!