Stojim iza Marka, budućeg župana BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Bila mi je velika čast biti u najužem krugu kandidata HDZ-a za župana u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Najuži stranački vrh odlučio se za Marka Marušića i moj mladi kolega ima svu moju pomoć i potporu u izbornoj kampanji kako bi naša stranka napokon dobila to mjesto, rekao nam je jutros Velimir Žunac nakon dugih razgovora u središnjici stranke.

-Imam 30-godišnje iskustvo u stranci i politici, nalazim se na mjestu državnog tajnika u Ministarstvu regionalnog razvoja i na svaki ću način pomoći Marku za dobrobit stranke, ali i svih građana naše županije, dodaje Žunac i zaključuje kako je sada vrijeme pokazati jedinstvo, uključiti sve članove i simpatizere za što bolji rezultat na izborima.

Kako smo objavili sinoć, kandidat HDZ-a za župana Bjelovarsko-bilogorske županije je Marko Marušić. Tu odluku još u ponedjeljak mora potvrditi Županijski odbor.

On je mladi i ambiciozni predstojnik Područnog ureda u Bjelovaru Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Ovaj 36-ogodišnji ekonomist član je  HDZ-a već 15 godina, od mladeži stranke grada Bjelovara do člana gradskog odbora HDZ-a grada Bjelovara i kasnije županijskog Odbora HDZ-a.

Trenutačno je i predsjednik Odbora za demografiju i mlade gradskog HDZ-a. Obiteljski je čovjek, otac dvojice sinova i zaljubljenik u nogomet, tamburice i klape.

Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a u ponedjeljak bi trebalo biti upoznato s dijelom kandidata koji će braniti boje stranke na lokalnim izborima.

Nakon požeškog slučaja i onoga sa županom Žinićem, vrh HDZ-a spušta radare i prije objave kandidata za župane, gradonačelnike… želi razgovarati sa svim kandidatima što je odužilo proceduru.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!