Tragediji u Višnjevcu kumovao je alkohol?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Mještani Višnjevca, sela nedaleko od Bjelovara, su u šoku nakon što je otkriveno kako je danas u poslijepodnevnim satima ubijena njihova 62-godišnja sumještanka. Kako su nam ispričali mještani Višnjevca, sumnja se kako ju je ubio suprug, i to uslijed svađe, u alkoholiziranom stanju. Žena je navodno izbodena.

-Često su se opijali i svađali. Znali su se i ranije potući, dolazila bi policija. Već smo na to navikli. Ali, ipak, nitko nije očekivao da bi se moglo dogoditi ovakvo zlo. Svi smo u šoku – kazao nam je jedan mještanin koji nas je zamolio za anonimnost.

Tijelo pokojnice, kazao nam je naš sugovornik, odvezeno je s mjesta tragedije, a priveden je i osumnjičeni. Na mjestu nesreće očevid je još uvijek u tijeku.

Ovo je, inače, već druga tragedija koja je danas potresla bjelovarski kraj. Ranije tijekom poslijepodneva policija je potvrdila kako se u naselju Tomaš dogodila eksplozija u kojoj je smrtno stradao mladić u dobi od 20-ak godina, a u istoj eksploziji teško je ozlijeđen i njegov brat kojem se liječnici još uvijek bore za život te treći mladić koji je, srećom, izvan životne opasnosti. Kako se neslužbeno doznaje, mladići su stradali dok su popravljali automobil.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!