Djedica zarađivao prodajom kokaina

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB – Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 79-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, sumnja se da je, protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina koji je potom skrivao i prepakiravao u stanu na području Novog Zagreba te tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

U ponedjeljak, 8. veljače 2021. godine u večernjim satima, na adresi prebivališta u Novom Zagrebu, osumnjičeni je dragovoljno predao policijskim službenicima pet plastičnih paketića ispunjenih s ukupno 6,78 g kokaina. Sljedećeg dana, temeljem naloga Županijskog suda obavljena je pretraga stana na adresi prebivališta osumnjičenog te su pronađena dva paketa unutar kojih se u svakom nalazila jedna plastična vrećica s ukupno 100,68 grama kokaina te digitalna vaga za precizno mjerenje težine s tragovima kokaina.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!