Idem s načelnicima i gradonačelnicima vidjeti kako županiju dignuti s dna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/DARUVAR – Marko Marušić, HDZ-ov kandidat za župana, kreće u obilazak svih gradova i općina Bjelovarsko bilogorske županije kako bi se u razgovorima s gradonačelnicima i načelnicima neposredno informirao o situaciji u tim sredinama. U Marušićevom izbornom stožeru kažu kako će spoznaje s tih razgovora Marušić koristiti u izradi svog izbornog programa koja je u tijeku. Prvi u nizu bit će posjet daruvarskom gradonačelniku Damiru Lneničeku.

-Bjelovarsko – bilogorska županija danas se po razvijenosti nalazi na zabrinjavajućem šesnaestom mjestu, među dvadeset i jednom hrvatskom županijom. Jedan od glavnih razloga je loša suradnja Županije sa gradovima i općinama, opterećena političkim i stranačkim kriterijima, a ne stvarnim mogućnostima, potrebama i specifičnostima pojedinih gradova i općina – poručuju iz Marušićeva stožera te dodaju kako ovakvim pristupom HDZ-ov kandidat za župana želi naglasiti važnost suradnje budućeg župana sa svim gradonačelnicima i načelnicima, bez obzira na stranačku i drugu pripadnost.

-Promjene koje moramo napraviti, moguće su samo u bliskoj suradnji župana sa gradonačelnicima i načelnicima općina s jedne strane, i državnim institucijama s druge, poručuju iz HDZ-a.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!