Aktualni župan je u zavadi sa svima!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Marko Marušić, HDZ-ov kandidat za župana, nastavio je obilazak gradova i općina u BBŽ. Nakon daruvarskog, susreo se i s gradonačelnikom Grubišnog Polja Zlatkom Mađeruhom.

Gradonačelnik je s oduševljenjem podupro Marušićevu ideju da se uvedu redoviti kolegiji gradonačelnika i načelnika sa županom, ističući da se nada kako će to pomoći da zajednički podignu županiju s dna svih ljestvica, tako da više ne zaostaje za ostalim hrvatskim županijama.

-Imam dojam da je župan na neki način u zavadi sa svima, od gradonačelnika i načelnika do državnih institucija, a to nije dobro. Zato nam treba mladi, neopterećen čovjek koji će ostvariti sinergiju između gradova, županije i države, a Marušić to može – zaključio je Mađeruh.

Marušić se posebno osvrnuo na podatke o iseljavanju iz Bjelovarsko-bilogorske županije.

-U zadnja dva mandata županiju je napustilo oko 8000 stanovnika. Taj trend moramo ne samo zaustaviti nego preokrenuti. Ova županija ima sve uvjete za to. Samo siguran posao je ono što će ljude zadržati u našem kraju, a to će mi, kao županu, biti jedan od imperativa – poručio je Marušić

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!